Les mer

Tips til matlaging

Torky er både smart og hygienisk når man lager mat på kjøkkenet

Torky papiret loer ikke og er svært slitesterk i våt tilstand. Dette gjør at papiret egner seg spesielt godt på kjøkkenet når du skal lage mat. Bruk gjerne papiret til å tørke bort vann fra grønnsaker og for å fjerne fett fra kjøtt.

 

Bevar grønnsakene dine freshe i kjøleskapet ved å pakke de inn i Torky– dette gjør at grønnsakene holder seg mye lenger.

 

Les mer

Tips til rengjøring

Torky er et allsidig papir som godt kan brukes til rengjøring av hele huset.

Stearin på duken

Har du noen gang fått stearin på duken som har etterlatt seg permanente flekker? Fortvil ikke. Et enkelt grep for å fjerne rester av stearin og fett er Torky: plasser et tørk av papiret over flekken og press på med et strykejern på lav varme. Varmen vil få stearinen til å absorberes over på papiret, og vips så vil flekken forsvinne. Prøv selv og se hvor effektivt det fungerer!

Bra planlegging er halve jobben

Du kan redusere mengden av rengjøring etter matlaging ved å legge Torky på benken. Fukt husholdningspapiret lett slik at det ligger på plass, og plasser deretter kjøkkenutstyr på papiret etterhvert som du bruker det under matlagingen. Når du er ferdig med å lage mat kan du bruke det samme papiret til å tørke av kjøkkenbenken før du kaster det i søppelbøtta.

Rødvin på duken

Rødvin på duken er en klassiker og det finnes utallige kjerringråd for å bli kvitt flekkene. Her kommer et effektivt tips: Dersom ulykken inntreffer er det viktig at man suger opp så mye som mulig av væsken. Her anbefales det at man bruker Torky fordi den har en meget god absorpsjonsevne. Etterpå må flekken bløtlegges med vann og sitron før den får en runde i vaskemaskinen.

Pusse vinduene

Når man skal vaske og pusse vinduene er det best å begynne med å tørke av skitt og møkk fra glass og karmer. På utsiden av vinduene er det som regel alltid skitt, spesielt om man bor i byen, og det er derfor viktig å ha godt husholdningspapir tilgjengelig. Når du er ferdig med å tørke av vinduene og du skal starte med å vaske, er et godt tips å bruke Torky fremfor tradisjonelle vaskekluter. Med Torky vil du enkelt få skinnende rene vinduer. Avslutt vindusvasken med å tørke godt i hjørner og kanter med Torky.

Kampanjer

Kampanjer

Pågående kampanjer