Les mer

Tips til matlaging

Edet hudholdningspapir er både smart og hygienisk når man lager mat hjemme på kjøkkenet

Det finnes så mange ting man skal fikse i hjemmet og husholdningspapiret fra Edet kan hjelpe deg med det meste. Uansett hvilke behov du måtte ha for rengjøring i hjemmet, finnes det en mulighet for at Edet husholdningspapir kan gjøre jobben lettere for deg.

Edet hudholsningspapir er både smart og slitesterkt, og kan tilfredsstille de mest krevende oppgavene i ditt kjøkken. Bruk gjerne papiret til å tørke bort vann og fra kjøtt og grønnsaker, eller for å fjerne fett fra mat innen servering.

 

Bevar grønnsakene dine freshe i kjøleskapet ved å pakke de inn i Edet husholdningspapir– da holder grønnsakene seg mye lenger. Edet husholdningspapir passer bra som redskap både til kjøtt og grønt på grillen. En grillfest slår aldri feil(selv ikke på vinterstid), og for å bli kvitt flekker og søl kan du enkelt bruke Edet husholdningspapir.

 

Les mer

Tips til rengjøring

Edet husholdningspapir er sterkt og absorberende, og kan anvendes til rengjøring over hele huset.

Stearin på duken

Har du noen gang fått stearin på duken som har etterlatt seg permanente flekker? Fortvil ikke. Et enkelt grep for å fjerne rester av stearin og fett er Edet husholdningspapir: plasser et tørk av papiret over flekken og press på med et strykejern på lav varme. Varmen vil få stearinen til å absorberes over på papiret, og vips så vil flekken forsvinne. Prøv selv og se hvor effektivt det fungerer!

Bra planlegging er halve jobben

Du kan redusere mengden av rengjøring etter matlaging ved å legge Edet husholdningspapir på benken. Fukt husholdningspapiret lett slik at det ligger på plass, og plasser deretter kjøkkenutstyr på papiret etterhvert som du bruker det under matlagingen. Det vil fungere som den perfekte landingssiden for kjøkkenutstyr som skjeer, sleiver og annet tilgriset kjøkkenutstyr. Når du er ferdig med å lage mat kan du bruke det samme papiret til å tørke av kjøkkenbenken før du kaster det i søppelbøtta.

Rødvin på duken

Rødvin på duken er en klassiker og det finnes utallige kjerringråd for å bli kvitt flekken. Her kommer et effektivt tips: Dersom ulykken inntreffer er det viktig at man suger opp så mye som mulig av væsken. Her anbefales det at man bruker Edet Torky fordi den har en meget god absorpsjonsevne. Etterpå må flekken bløtlegges med vann og sitron før den får en runde i vaskemaskinen.

Pusse vinduene

Når man skal vaske og pusse vinduene er det best å begynne med å tørke av skitt og møkk fra glass og karmer. På utsiden av vinduene er det som regel alltid skitt, spesielt om man bor sentralt eller i byen, og det er derfor viktig å ha godt husholdningspapir tilgjengelig. Når du er ferdig med å tørke av vinduene og du skal starte med å vaske, er et godt tips å bruke Edet Torky fremfor tradisjonelle vaskekluter. Med Edet Torky vil du enkelt få skinnende rene vinduer. Avslutt vindusvasken med å tørke godt i hjørner og kanter med Edet Torky.

Kampanjer

Kampanjer

Pågående kampanjer